Virum Motor Co. A/S

Prismatch

 

30d11401-1f2f-4f6c-9bfd-faaac41418fb_637344695004302355.jpg

Prismatch

Autoriseret service til uautoriseret pris!

SEAT har et mål, det skal være trygt at være kunde hos os, og det skal ikke være dyrere end andre steder.


Med SEATs prismatch betaler du ikke mere end højest nødvendig, når det gælder service og vedligeholdelse af din bil. Tilmed får du et værdifuldt autoriseret stempel i dit servicehæfte og sikrer, at arbejdet udføres af en uddannet SEAT tekniker.

Prismatch

Din garanti for autoriseret service til den bedste pris

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, der hvor den hører hjemme: Hos din autoriserede SEAT Servicepartner. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede SEAT teknikere, der ved alt om alle SEATs modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil.
Takket være SEAT Prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve.

30d11401-1f2f-4f6c-9bfd-faaac41418fb_637344695983507030.jpg

 

Autoriseret Værksted

Hvad er den rigtige løsning for dig?

Vi oplever, at kunderne kommer til os igen efter et eller to serviceeftersyn på et andet værksted. Grundene til dette kan være, at der ikke er blevet benyttet de korrekte reservedele, væsker og olier, eller at de ikke har følt, at værkstedet har haft den rette ekspertise. Samtidig er der mange, der fejlagtigt tror, at et service er det samme som et olieskift. På moderne biler udføres der utrolig mange modelafhængige justeringer ved et service. Og spørgsmålet er, om det uautoriserede værksted ved, hvad der skal gøres ved den pågældende model – udover at skifte olien, som alle autoværksteder kan finde ud af?
Dertil kommer problematikken omkring manglende opdatering af bilens software, der på sigt kan påvirke driftsøkonomien og forureningsniveauet.

  • Det betyder også, at vi altid er opdateret med hvad der skal udføres ved et eftersyn.
  • Hvilke reservedele der skal anvendes.
  • Vi foretager de nyeste opdateringer af bilens software og elektroniske systemer og sørger for at forebygge fejl og vedligeholde bilen efter fabrikantens forskrifter.
  • Yderligere holder vi øje med produktforbedringer på bilen og udfører disse uden besvær for kunden.

Som autoriseret SEAT-forhandler og værksted har vi direkte adgang til SEAT fabrikken i Barcelona og derfor den direkte vej til håndtering af din fabriksgaranti, selvom denne også er gældende, uanset om du har fået din bil serviceret på et uautoriseret værksted. Når bilen altid er serviceret efter bilfabrikantens forskrifter hos os, skal du ikke selv dokumentere, at der er brugt de rigtige reservedele, og at reparationen er udført korrekt. Det klarer vi. Når du anvender uautoriserede værksteder, har du derimod selv ansvaret for, at kunne dokumentere dette i hele garantiperioden, i tilfælde af tvivlstilfælde. 

Husk også, at du som kunde hos os får adgang til alle vores øvrige ydelser:
Vejhjælp i 10 år

  • Ved at bruge SEAT som serviceværksted får du gratis vejhælp.

Rusteftersyn

  • Ved at komme årligt hos din SEAT partner og få kontrollere korrosionsbeskyttelsen sikres du at den 12 årige gennemtæringsgaranti opretholdes hvis eventuelle fejl lokaliseres og udbedres.

Tjekliste

  • Som konstant bliver opdateret fra SEAT fabrikken i Barcelona og som er skræddersyet netop din bil.

Originale SEAT reservedele

  • På det autoriserede SEAT værksted anvendes SEAT Originaldele, som er kvalitetssikret af fabrikken og formstøbt til netop din bil, så din SEAT forbliver original.

Samtidig får du adgang til fabrikkernes kulanceordninger. Det betyder ikke, at vi kan hjælpe dig altid, men det betyder, at vi vil hjælpe med at ansøge fabrikken om hjælp ved eventuelle store og uventede reparationer efter udløbet af garantiperioden.

Bestil tid til service

 

30d11401-1f2f-4f6c-9bfd-faaac41418fb_637344697205137320.jpg

Det med småt

Sådan fungerer SEAT prismatch

Fremlæg dit alternative tilbud for os før dit næste service, så matcher vi prisen, hvis tilbuddet:
- er på skrift.
- ikke er mere end 14 dage gammelt.
- er indhentet max. 40 km. fra det valgte autoriserede SEAT værksted.
- indeholder det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og SEAT norm.
- er baseret på originale SEAT Reservedele og anbefalede væsker/olier.

Kontakt os her